Το κτήμα μας

Five Elements / Το κτήμα μας

Προσιτή πολυτέλεια

Στο Κτήμα Five Elements, τα πέντε στοιχεία της φύσης συνεργάζονται αρμονικά για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, σε μια δεξίωση που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη τη δική σας και των καλεσμένων σας.

Earth

4.000 τετραγωνικά μέτρα, με φροντισμένο γκαζόν, «ασφαλισμένα» μέσα σε ένα τείχος από πανύψηλα δέντρα που εξασφαλίζει το απαραίτητο privacy του πάρτι σας, είναι στην απόλυτη διάθεσή σας.

Water

Στην εντυπωσιακή πισίνα καθρεφτίζεται το minimal αισθητικής κτίριο. Το ανθεκτικό deck που την αγκαλιάζει προστατευτικά, είναι ειδικά σχεδιασμένο για ατελείωτη διασκέδαση.

Fire

Στο ξεχωριστό μας bar από ηφαιστειακή λάβα, ετοιμάζονται με μαεστρία ποτά που απογειώνουν στη στιγμή το κέφι.

Space

Από την τεράστια επιβλητική πόρτα που σας υποδέχεται στην είσοδο του κτήματος μέχρι τις διάσπαρτες διακοσμητικές λεπτομέρειες, το μέταλλο προσθέτει πόντους hi-tech αισθητικής στον χώρο.

Air

Ο μοναδικής αισθητικής χώρος εκμεταλλεύεται τη θεά τεχνολογία και μπορεί να λειτουργεί και ως ανοιχτός και ως κλειστός, χάρη στους γυάλινους πτυσσόμενους τοίχους και την ηλεκτρική οροφή.

  • Aίθουσα 1

    Xωρητικότητας 450 ατόμων με θέρμανση. Ο μοναδικής αισθητικής χώρος μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως ανοιχτός όσο και ως κλειστός, χάρη στους γυάλινους πτυσσόμενους τοίχους και την ηλεκτρική του οροφή.

  • Aίθουσα 2

    Xωρητικότητας 200 ατόμων με θέρμανση. Μπορεί να λειτουργήσει για μικρότερες, πιο οικογενειακές δεξιώσεις, ως δεύτερο stage είτε ως χώρος διασκέδασης για τους μικρούς σας καλεσμένους.

  • Ιδιωτική σουίτα

    Κουραστήκατε; Έχουμε προνοήσει και γι’ αυτό: Η ιδιωτική σουίτα είναι στη διάθεσή σας για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα και μια στιγμή ανάπαυλας. Η νύχτα, άλλωστε, θα είναι μεγάλη και υπέροχη εδώ, στο Five Elements.