ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Α
πό το 2009 συνθέτουμε ένα μωσαϊκό από όμορφες αναμνήσεις και έντονες στιγμές για τις πιο μοναδικές μέρες της ζωής σας. Άλλες φορές με ρομαντική διάθεση και άλλες φορές με ενέργεια και ένταση, δημιουργούμε έναν καμβά όπου τα ζευγάρια, οι οικογένειες, οι εταιρείες και οι εορτάζοντες μπορούν να χαρούν τις ιδιαίτερες στιγμές τους με τους οικείους τους. Με την πάροδο των χρόνων, η ικανότητά μας να προσφέρουμε υπηρεσίες ασύγκριτης ποιότητας με φροντισμένη την κάθε λεπτομέρεια, μας έχει φέρει ακόμα πιο κοντά σας. Η ομάδα μας είναι εδώ για να κατανοήσει, να αγκαλιάσει και να μετουσιώσει τις επιθυμίες και τα όνειρά σας σε εικόνες που θα θυμάστε για πάντα.
Ιωσήφ Δαμανάκης

Event Manager

Υπεύθυνος για την άψογη οργάνωση και τη διασφάλιση ποιότητας των υπηρεσιών μας. Με προσήλωση στη λεπτομέρεια, σωστή προετοιμασία και καλή επικοινωνία, ο Ιωσήφ χτίζει τα θεμέλια, ώστε η μέρα σας να γίνει πραγματικά ξεχωριστή.

Στέλλα Δαμανάκη

Event Coordinator

Υπεύθυνη για τον συνολικό συντονισμό κάθε εκδήλωσης. Η Στέλλα είναι ο άνθρωπος που φροντίζει ώστε η ομάδα να παραμένει οργανωμένη συνεχώς. Έτσι, νιώθει σίγουρη ότι η σημαντική μέρα σας θα είναι όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί. Η μεγαλύτερη επιβράβευση για εκείνη είναι η τεράστια χαρά που θα δει ζωγραφισμένη στα πρόσωπά σας!

Νάγια Ρουσουνέλου

Event Stylist

Η έμπνευση στον κόσμο του event styling. Η Νάγια μετουσιώνει κάθε χώρο σε έργο τέχνης. Ειδικεύεται στη δημιουργία ατμοσφαιρικών σκηνικών που αντηχούν την προσωπικότητα και τα όνειρά σας. Η δουλειά της, σύμβολο κομψότητας και μοναδικότητας, χαρίζει αξέχαστες στιγμές και συναισθήματα.

Θάνος Παναγιωτόπουλος

DJ

Ο DJ μας. Με 22 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στη μουσική, έχει αφήσει το στίγμα του στα events μας. Από τον Οκτώβριο του 2014, αναλαμβάνει τη μουσική επιμέλεια του κτήματος, εγγυώμενος μια ατμόσφαιρα που συναρπάζει και δημιουργεί αξέχαστες βραδιές.

Γιάννης Μπασιαράς

Maitre

Ο πιο έμπειρος Maitre. Ο Γιάννης είναι η καρδιά της εξαιρετικής εξυπηρέτησης για την ξεχωριστή σας μέρα στο κτήμα μας. Με αφοσίωση στη λεπτομέρεια και πάθος για την αψεγάδιαστη εμπειρία σας μαζί μας, ο Γιάννης διασφαλίζει ότι θα νιώσετε πραγματικά υπέροχα καθώς θα δειπνείτε στον χώρο μας.

Νίκος Κοσμίδης

Bartender

Bartender με πάθος και δημιουργικότητα. Ο Νίκος μεταμορφώνει κάθε ποτό σε μια γευστική εμπειρία. Είναι εξειδικευμένος mixologist και με τη δεξιοτεχνία και τη φινέτσα του στο μπαρ, εγγυόμαστε ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τις προτάσεις του στο fine drinking.

Επικοινωνήστε μαζί μας.
Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας έχει να σας προτείνει κάτι που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.